Dit is weer een van die dae BANDANA-dag ter ondersteuning van die Sonneblomfonds se navorsing oor leukemie. Die bandana’s begin nou by die winkels instroom en met elke kopie word geld bewillig vir die stryd teen kanker. Dit is die 10de jaar dat ons bandana’s koop en hierdie jaar het hulle die vriendelike Mickey Mouse daarop aangebring. Dit is nou kindervriendelik en verskyn in pragtige kleure. Koop ‘n Bandana teen R20 elk om jou ondersteuning aan leukemie-navorsing te bied.  DJ FRESH doen dit…jy kan dit doen deur ‘n My School-kaart aan te skaf.  Dit is daardie kaarte wat geld aan ‘n organisasie of skool skenk met elke kopie by ‘n Woolworths-winkel.

Wat kan jy vir dié dag doen? (Buiten die belangrike ondersteuning soos op The Sunflower Foundation se webtuiste uitgestip.)

  • As die dag verby is kan jy haarrekkies maak.  Sny die lap in stroke, vou in die lengte en werk ‘n stuk rek binne in vas.
  • Werk ‘n paar bandanas aan mekaar vas en gebruik dit as ‘n tafeldoek.
  • Maak somerhempies.
  • Maak strooikussings.
  • Maak ‘n potloodsakkie.

…en al wil jy niks juis met die bandanalappie doen nie, sal die skenking beslis help.

nog idees sal volg