font

‘n Verskeidenheid “fonts” * (soos hierbo) vir die Grondslagfase.

Klik op die “vet” woorde, dan op die skakel en op die pyltjies aan die regterkant van die bladsy om elke font af te laai.  (Nog een – Cami)

Om die woorde of letters te “bind”, gaan na FORMAT en dan FONT in jou dokument.  Klik op ADVANCED.  Verstel die SPACING na CONDENSED en skakel die KERRING aan.  Verstel die KERRING se getalwaarde soos nodig.

Teachers Pet en Teachers Pet Thin, ens. (Wes-Kaapskrif)

Tik gerus ook soekterme soos “Lopende Skrif, ABC Skryf, Robotkaart, Handspier, Patroon, Syfers” by die bruin soekblokkie aan die regterkant in vir skrifwerksvelle.  Loer ook na die onderskeie werksvelle op Teacha.
*Nie al hierdie fonts verbind korrek nie, maar met die “insert shapes”-funksie kan jy soliede of stippellyne invoeg soos nodig.
Advertisements